• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Çocuk Hastanesi Yanında Baz İstasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da, mahalle aralarında ve cadde üzerlerindeki binaların tepelerinde GSM şirketleri tarafından kurulan baz istasyonları, insan sağlığını tehdit ediyor. Sağlık uzmanlarının yüksek derecede kanserojen madde içerdiği ve uzun zaman diliminde insan sağlığına zarar verdiği, insanların psikolojik yapısında tedirginlik ve ümitsizlik yarattığı yönündeki beyanlarına rağmen, GSM şirketlerinin ödemeyi taahhüt ettiği yüksek meblağı gören bina sahipleri, kendi sağlıklarını ve vatandaşların sağlıklarını tehlikeye atarak binalarının tepelerine baz istasyonu kurdurmaya devam ediyor.

 

Son olarak bugün karşılaştığımız manzara işin hangi boyutlara geldiğini gözler önüne serdi. Adana Merkez Seyhan İlçesi Bakımyurdu Caddesi`nde bulunan, Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi`nin yanı başında bulunan bir binanın üzerinde bulunan çok sayıda baz istasyonu adeta pes dedirtti.

 

Vatandaşların nice zorluklarla besleyip büyüttüğü çocuklarını tedavi görmeleri için getirdikleri Çocuk Hastanesi`nin yanı başındaki baz istasyonun varlığı, büyük bir çelişkiyi gözler önüne serdi. Hastanenin yanı başında baz istasyonuna tepki gösteren vatandaşlar \" Bu kadar da sorumsuzluk\" olmaz diyerek duruma tepki gösterdi.(Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir