• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -09 Ağustos 2012 Perşembe Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇUKUROVA PRESS GAZETESİ: Sağlık Çalışanları Ayağa Kalktı
Adana İl Sağlık Müdürü Selahattin Akyol hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmezken, 8 şube Müdürü`nün istifa dilekçelerini aldığı iddiası Adana gündemine bomba gibi düştü. Sağlık müdürlüğü görevine atanmasının ardından yaptığı uygulamalarla personel ile büyük bir gerilim içine girdiği iddia edilen Selahattin Akyol`un, bünyesindeki 8 şube müdürü ile toplantı yaptığı ve hepsinin istifa dilekçelerini alarak çekmecelerine koyduğu ve herhangi olumsuz bir olayda istifaları hayata geçireceği de iddialar arasında yer bulunuyor.

Kardeşini Öldürdü Ailesini Teselli Etti
Yumurta pişirmedi diye annesine bağıran ağabeyini öldüren İsmail Çakır ikinci kez hakim karşısına çıktı. İsmail Çakır, duruşmaya gelen annesi Esmagül ve babası Ömer Çakır`ı başıyla selamladıktan sonra mahkeme heyetinden tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti ise tahliye talebini reddederek duruşmayı erteledi. Jandarma tarafından eli kelepçelenen sanık İsmail Çakır, duruşma salonundan çıkarken, üzülerek kendisine bakan anne ve babasına gülümseyerek, \" kendinize iyi bakın, sizi seviyorum\" dedi.

İmar \"Ev\" lendirecek
İmar A.Ş tarafından Karahan Bölgesinde yapılacak 42 konut ihalesi dün şirketin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleye 1`i Gaziantep toplam 11 inşat firması katıldı. İhale Komisyon Başkanı Genel Müdür Yardımcısı Önder Özergin, komisyon olarak verilen tekliflerin değerlendirileceğini ve en geç 5 gün içinde ihale sonucunu açıklayacaklarını bildirdi.

KENT GAZETESİ: Yumurtalık`ın Su Sorununu \" sontaj\" Kuyuları Çözecek
Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, ilçede yaşanan su sıkıntısının giderilmesi amacıyla, ana depo yakınında bulunan artezyen suyunun şehir hattına bağlandığını ve ilçenin su sıkıntısının büyük ölçüde çözüldüğünü söyledi.

45 Bin Bulamazsa Yatağa Mahkum Yaşayacak
Adana`da doğuştan beyninin bir bölümünde hasar oluştuğundan kas kontrol yetersizliği çektiği için yürümekte güçlük çeken 11 yaşındaki Şahin Telli, ailesi 45 TL bulamazsa ömrünün sonuna kadar yatağa mahkum yaşayacak

Ahır Kenarında Namaz Kıldı, Başına Gelmeyen Kalmadı
Adana`da 2 koyunun çalındığı ahırın kenarında namaz kılarken görülüp hırsızlara gözcülük yapmakla suçlanan 30 yaşındaki Sayım Aslan, yakalanan hırsızın mahkemede ` Sayım yanımızda değildi\" sözlerine rağmen tutuklandı. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir