• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Belediye Meclisi Cuma Günü`ne Kadar Ara Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Kültür Sitesi Meclis Salonu`ndaki Ağustos ayı meclis toplantısında 39 madde görüşüldü. Meclis toplantısında Belediye Gıda Bankası kurulması, Keçiliköy Mahallesi`ne Arıtma Tesisi kurulması ve Temizlik İşleri Müdürlüğü`nün Kompost Üretim Tesisi ile ilgili teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

Mecliste geçtiğimiz aylarda kardeş şehir protokolü imzalanan Çin`in Yiwu kentine yapılacak inceleme gezisi ile ilgili tartışma yaşandı. AKP, CHP ve MHP grubundan isimlerin belirlenmesinin ardından söz alan Bağımsız Meclis Üyesi Fatma Tunçkan, kendilerinden de bir ismin geziye dâhil edilmesini istedi.

Bağımsız Meclis Üyesi Ömer Bingöl`de mecliste sadece el kaldırıp indirdiklerini seçilmiş aday olarak diğer adaylar gibi haklarının olduğunu söyledi.

Meclis toplantısında son olarak Selendi Belediyesi`nin yol ve kaldırım yapılması noktasında malzeme yardımı istemesiyle ilgili madde görüşülerek karara bağlandı ve yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün meclis oturumunu Cuma günü saat 16.00`da yeniden toplanmak üzere kapattı. Cuma günü gerçekleştirilecek olan meclis toplantısında, komisyona gönderilen maddeler karara bağlanmak üzere yeniden görüşülecek. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir