• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Bingöllü Öğrenciler Türkiye Birincisi Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Ortaöğretim kademesi Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanan beş proje içerisinde yer alan ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğretmeni Fatma Bağatarhan tarafından hazırlanan 10. sınıflara yönelik "Çarpanlara Ayırma" konulu çalışma Türkiye birincisi olmaya layık görüldü.

 

Projelerin final değerlendirmesi 14-16 Mayıs 2011 tarihlerinde Ankara`da yapıldı. Değerlendirme sürecinde Türkiye çapında finale kalan 5 projenin sunumları yapıldı, Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi sunumunu 15 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirdi.

 

Değerlendirme sonucunda Türkiye birincisi seçilen Yunus Emre Anadolu Lisesi ödül törenine katıldı. Törene, Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kaya, Eğitici Bilişim Teknolojileri İl Formatörü Ali Yeşilkaya, projeyi hazırlayan ve uygulayan öğretmen Fatma Bağatarhan ve öğrencilerden Hüseyin Kaya, Mehmet Binardan, Tayfun Yalçın ve Eda Kumuş katıldı. Okula birincilik ödülü olarak iki adet 30`ar bilgisayarlı BT sınıfı, bir adet projeksiyon cihazı ve 1 adet akıllı tahta verileceği belirtildi.

Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir