• DOLAR 32.46
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2435.993
  • ...
`israil Uluslararası İtibarını Kaybediyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa Birliği`nin siyonist işgal devletiyle ticarî ve diplomatik ilişkilerini geliştirme kararı almasına rağmen toplumsal realite siyonist işgale karşı tepkinin arttığını ve işgal devletinin uluslararası çapta itibarını sürekli kaybettiğini gösteriyor. İngiltere`nin siyonist işgal devleti nezdindeki büyükelçisi Matthew Gould da bu realiteyi dile getirdi.

İngiltere büyükelçisi Matthew Gould, İsrail`in Filistin topraklarında gerçekleştirdiği saldırıların ve izlediği şiddet politikasının, özellikle de yahudi yerleşim birimleri inşaatını sürdürmesinin onu uluslararası platformda yalnızlığa ittiğini dile getirdi.

İngiltere büyükelçisi Gould, siyonistlerin Kanal 10 adlı televizyon kanalının bugün (3 Ağustos Cuma) sabah kendisiyle yaptığı röportajda şu ifadelere yer verdi:

"İsrail`in uluslararası alanda kendisi için çizmeye çalıştığı sevimli resim çöküş halindedir. Batı Yaka ve Gazze`de Filistinlilere karşı başvurduğu şiddet politikası, gerçekleştirdiği saldırılar ve özellikle de Batı Yaka bölgesinde Filistinlilerin sahip olduğu araziler üzerine yahudi yerleşim birimleri inşa etmesi böyle bir sonuca götürüyor."

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir