• DOLAR 34.295
  • EURO 37.029
  • ALTIN 2992.274
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

 

VAN OLAY GAZETESİ: Bayram Oteli`nin İddianamesi Tamamlandı Van`da yaşanan 5.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve enkazında 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli ile ilgili iddianame tamamlandı.

 

Göçerler Yaylalarda Mutlu
Başkale`deki İspiriz dağı Nedirok yaylarındaki göçerler, zor yaşam koşullarına inat hayvanlarını serin havalarda besliyorlar. Her yıl nisan ayından itibaren Batman, Siirt ve Mardin`den gelerek Başkale`deki verimli yaylalarda hayvancılık yapan göçerler, karların bölgeye yağmasının ardından tekrar geldiklere yere geri dönüyorlar.

 

KPSS Sonuçları Neden Açıklanmıyor?
Geçen yıllara göre 10 gün önce açıklanması gereken KPSS sonuçlarının açıklanmaması, adayların tepkisine sebep olurken kopya iddialarını da tekrar gündeme getiriyor.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Van`da İntihar Girişimi
Beş katlı bir binanın terasına çıkan genç, intihar girişiminde bulundu. İntihar etmek isteyen genci gören çok sayıda kişi, olay yerini adeta miting alanına çevirdi.

 

VATSO`dan Geleneksel İftar Yemeği
Van Ticaret ve Sanayi Odası`nın (VATSO) her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu sene de gerçekleştirdi.

 

DOĞU ANADOLU: DASİDER Buluşturdu
Van`da faaliyet gösteren Doğu Anadolu Sivil Toplum Derneği`nin \"İstedik ki hayat, birlikte yaşansın\" sloganıyla geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik adına güzel mesajlar verildi.

 

Rektör Battal: Harçların Kaldırılması Öğrencilere Büyük Bir Rahatlık Sağlayacak
Yüzüncü yıl üniversitesi (YYÜ) Rektörü prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerinin genellikle orta ve alt gelirli ailelerin çocuklarından olduğunu ve harçların kaldırılmasının onlara büyük bir rahatlık sağlayacağını söyledi.

 

VAN SESİ: İddianame Ağır Cezada
Van Cumhuriyet Başsavcılığı cezaevinde bulunan otel sahibi teyfik bayram hakkında 2 yıldan 22,5 yıla kadar hapis cezası istedi.

 

ŞARK YILDIZI: Özel Halk Otobüsü Kamyona Çarptı: 14 Yaralı
Van`da meydana gelen trafik kazasında 14 kişi yaralanırken, araç içerisinde sıkışan sürücüyü, il Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

İKİNİSAN: AK Partili vekiller Gevaşlı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri, bazı belediye başkanları ve parti yöneticileri çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacı ile Gevaş ilçesine geldiler.

 

BÖLGE GAZETESİ: DASİDER`den İftar Yemeğinde Birlik ve Beraberlik Mesajı
Van`da faaliyet gösteren Doğu Anadolu Sivil Toplum Derneği`nin \"İstedik ki, hayat birlikte yaşansın\" sloganıyla geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik adına güzel mesajlar verildi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir