• DOLAR 34.276
  • EURO 37.063
  • ALTIN 3016.722
  • ...
Vali Güvençer, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Vali Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, 2012 LYS sınavlarında Türkiye genelinde dereceye giren Solhan Sabiha Bahçıvanlı Anadolu Lisesi öğrencilerini kabul edip, başarılarından dolayı kutladılar.

İlk olarak Sarı`yı makamında ziyaret eden öğrencilere Solhan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Zülfü Çalışkan da eşlik etti.

Ziyaret sonrasında Sarı öğrencilere hediye verdikten sonra hep beraber Vali Güvençer`i makamında ziyaret ettiler.

Vali Güvençer, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Yakup da, emeği geçen öğretmen ve idarecileri kutlayarak, \"İlimizin adını, başarılarınızla ülke genelinde duyurdunuz. 12 yıl boyunca emek vererek ve çalışmalarınızın sonucunu böyle güzel bir şekilde aldınız. Hepinizi canı gönülden tebrik ederim. Bu başarılarınızın vatana millete hayırlı olmasını dilerim. Sonuçların açıklanması ile tercih işlemleri de başladı. Gönlünüzden geçen, ilginize ve hedeflerinize göre olan üniversitelere gitmenizi dilerim. Size emeği geçen öğretmenlerinizi ve idarecilerinizi de kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim\" dedi.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Zülfü Çalışkan da, 2012 LYS sınavında 7 öğrencilerinin ilk 10 binde yer aldıklarını ifade ederek: \"2012 LYS sınavında 7 öğrencimiz, ilk 10 binde yer aldı. Bu başarı okul olarak ve Bingöllü olarak bize büyük bir gurur kaynağımız oldu\" diye konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir