• DOLAR 34.217
  • EURO 37.056
  • ALTIN 2994.631
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 3 Ağustos 2012 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Batman Basın.Com; `2 Çocuklu Aile Yardım Bekliyor`
Batman`da evlerinin çökme tehlikesi olan 2 çocuklu aile yetkililerden yardım bekliyor

 

`Suriye Üzerinde Yapılan Hesaplar`
Suriye`de yaşanan olayları değerlendiren Hür Der Batman Şube Başkanı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu, farklı ülke ve oluşumların Suriye üzerinde yaptıkları hesaplarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Batman Umut Gazetesi; `Vali Turhan Balıkesir`e Atandı`
İçişleri tarafından hazırlanan Valiler kararnamesi ile Batman Valisi Ahmet Turhan Balıkesir Valiliğine, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan da Batman Valiliğine atandı.

 

`Hırsızlar Ramazan Dinlemiyor`
Batman`da bir işyerine giren hırsızlar, içeride bulunan bir adet laptop bilgisayar ve raflarda bulunan bin 500 TL değerindeki sigarayı alıp kayıplara karıştılar.

 

Batman Gazetesi; `Girişimciler Sertifika Aldı `
BATSO, KOSGEB ve ABİGEM`den kursiyerlere sertifika verildi. Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB`in işbirliğinde gerçekleşen ve ABİGEM tarafından finanse edilen 2012 yılı \"Birinci dönem uygulamalı girişimcilik eğitimine\" katılan kursiyerlere sertifika verildi.

 

`İl Genel Meclisi Toplandı`
İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi, Meclis toplantı salonunda bir araya gelerek, Meclis Başkanı Salih Aktan başkanlığında toplandı.

 

Batman Pusula Gazetesi; `Batman`da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı`
Camiden çıkan 69 yaşındaki yaşlı adam, yol üstünde minibüs beklerken özel bir oto çarptı. Yaşanan kazada yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan iki kişi de yaralandı.

 

`Kimse Kardeşliğimizi Bozamaz`
Şimşek, \"Hiçbir güç, hiçbir iç veya dış mihrak bu ülkenin bin yıllık kardeşliğini, birlik, beraberlik ve bütünlüğünü bozamaz\" dedi.

 

Batman Medya Gazetesi; `SODES Cam Silme Projesi`
SODES kapsamında çocukların sokaktan kurtarılması için birçok proje uygulandı, ancak amacın aksine, SODES projesine katılan çocuklar yine soluğu sokakta alıyor.

 

`Askerler Köprüden Uçtu`
Batman`da görev yaptıkları iddia edilen ve içinde askerlerin bulunduğu sivil araç, Bismil yakınlarında köprüden uçtu.

 

Batman Postası; `Valiler Kararnamesi İmzalandı`
Uzun zamandan beri beklenen valiler kararnamesi dün gece geç saatte imzalandı. Kararnameye göre Balıkesir valisi Yılmaz Arslan Batman Valiliğine Batman Valisi Ahmet Turhan Balıkesir Valiliğine atandı.

 

`Yol Onarımları Sahur Sonrası Yapılıyor`
Batman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı köy yollarında yapılan onarım çalışmaları aralıksız sürüyor.

 

Batman Petrol Gazetesi; `7`den 77`ye Ekmek Kuyruğu!`
Bazı hayırsever işadamlarının kentin Meydan ve İpragaz mahallelerinde dağıttığı ekmekler kısa sürede tüketiliyor. Meydan mahallesinde büyükler, Yavuz Selim mahallesinde ise küçüklerin ekmek kuyruğu objektiflere böyle takıldı.

 

`Hastaneler Sakin!`
Ramazan ayı, Batman`daki özel hastanelerin de aralarında bulunduğu sağlık kuruluşlarında hasta sayısında ciddi düşüşe yol açtı.

 

Batman Mezopotamya Gazetesi; `2 Çocuklu Aile Yardım Bekliyor`
Batman`da evlerinin çökme tehlikesi olan 2 çocuklu aile yetkililerden yardım bekliyor. Maddi durumları yetersiz olan Tırak Ailesi`nin evleri çökme tehlikesi yaşıyor.

 

`İl İçi Atamalar Sıramatikle Yapıldı`
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Okul ve Kurumlarında görevli Öğretmenlerin öğretmen olarak 2011 - 2012 Eğitim öğretim yılı il içi nakil isteğinde bulunan 291 öğretmenin atamaları yapıldı.

Batman Barış Gazetesi; ``Sason Muş Yolu Açılsın``
Batman Turizm ve Tanıtım Derneği, Güneydoğu Anadolu`yu Karadeniz`e bağlayacak olan Muş-Sason yolunun yapılması için Maliye Bakanı Şimşek`e çağrıda bulundu.

`Hırsızlar Ramazan Dinlemiyor`
Batman`da bir işyerine giren hırsızlar, içeride bulunan bir adet Laptop bilgisayar ve raflarda bulunan bin 500 TL değerindeki sigarayı alıp kayıplara karıştılar.

 

Batman Duruş Gazetesi; `4 Kişiyi Akrep Soktu`
Aşırı sıcakların yaşanmasıyla akrep sokma vakalarında da artış oldu. Batman ve ilçelerinde 4 kişiyi daha akrep soktu.

 

Batman Doğuş Gazetesi; `Şimşek, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Buluştu`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman`da şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Şimşek, hükümet olarak şehitlerimizin emanetini korumak için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.

 

Batman Çağdaş Gazetesi; `Höyükte Sazlık-Kerpiç Evler!`
Garzan çayı kenarındaki Sumaki höyüğünde 6 bin 500 yıllık tarihi bulgular gün ışığına çıktı. Garzan çayı kenarında Sumaki höyüğünde 6 bin 300 ila 6 bin 500 yıllık tarihi kalıntılara rastlanıldı. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir