• DOLAR 34.135
  • EURO 37.083
  • ALTIN 2954.279
  • ...
Şanlıurfa İHL Okullarında Kayıtlar Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa İmam Hatipliler Derneği (ŞANİMDER) Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Yeni eğitim sistemiyle beraber İmam Hatip okullarının durumu netleşmeye başladığını söyledi.

Kırıkçı, \"Milli Eğitim Müdürlüğü`nün yapmış olduğu yoğun çalışmalar ve ŞANİMDER`in de girişimleri neticesinde belirlenen Şanlıurfa merkezdeki okullarımız kayıt almaya başlaması elbette ki özlem duyduğumuz bir tabloydu. Yoğun bir talebin beklendiği okullarımızda ön kayıt tarihi 17 Ağustosa Kadar devam edecektir. Bu okullarımıza kayıt yaptıracak öğrencilerimizin velileriyle beraber merkezi kayıt sisteminde kaydı bulunan okullarımızdan bir dilekçeyle kayıtlarını imam hatip okullarına aktararak kayıt yaptıracaklardır. 5. ve 9. Sınıfların müracaat edecekleri okullarımızın tekrar eski canlılığına kavuşacağını biliyor ve tüm halkımızdan bu toplumun değer yargılarını ayakta tutacak, manevi hassasiyetleri yüksek, vicdanlı ve ahlaklı bir yeni nesil ortaya çıkaracak bu okullara sahip çıkmalarını istiyoruz\" dedi.


Kayıt Yerleri ve Mahalleleri Şu Şekilde
Eyyubiye Anadodolu Kız İHL Selçuklu Mahallesi, Eyyubiye Anadolu ERKEK İHL Eyyüpkent Mahallesi, Süleymaniye Kız İHL Devteşti Mahallesi, Süleymaniye Erkek İHL Devteşti Mahallesi. Karaköprü Kız İHL Karşıyaka Mahallesi, Karaköprü Erkek İHL Güzelşehir, Şanlıurfa Kız İHL Bamyasuyu Mahallesi, Şanlıurfa Anadolu İHL Mehmet Akif Ersoy Cad, Şehit Nusret İHOO Demokrasi Caddesi. Haliliye İHOO Osman Gazi Mah, Verysel Karani İHOO Veysel Karani Mah. Ömeriye İHOO Süleymaniye Caddesi, Eyyubiye Kız İHOO Selçuklu Mahallesi, Eyyubiye ERKEK İHOO Eyyüpkent Mahallesi, Süleymaniye Kız İHOO Devteşti Mahallesi, Süleymaniye Erkek İHOO Devteşti Mahallesi. Karaköprü Kız İHOO Karşıyaka Mahallesi, Karaköprü Erkek İHOOGüzelşehir.(Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir