• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
israilin Hakaret Reklamı Mursi`yi Harekete Geçirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Siyonist işgal rejimi basın-yayın organlarında yayınlanan ve Mısır Cumhurbaşkanı`na hakaret içeren reklama gerekli cevabın verilmesi için Dışişleri Bakanlığı`nı görevlendirdi.

Mısır Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Yasir Ali, dün (25 Temmuz Çarşamba) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mısır Dışişleri Bakanlığı`nın dış işleri konularıyla ilgilenmek ve gerekli cevabı vermekle, özellikle de Siyonist işgal rejimiyle ilişkiler ve Mısır Cumhurbaşkanı`na hakarete karşılık vermekle görevli olduğunu söyledi.

Siyonist işgal rejimi basın-yayın organları "Yahudi çocukları hazır" sloganıyla Yahudilerin sözde "Heykelin yeniden yapımı" kutlamaları münasebetiyle yayınladıkları reklamda Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi`ye ağır bir şekilde hakaret edilmişti.

Söz konusu reklamda, sahil kumundan sözde heykeli yapan Yahudi çocukları ve heykel tamamlandıktan sonra çocuklarının yaptığını görmeye geldiğinde elindeki gazeteyi yere atan Yahudi baba tasvir ediliyor ve gazetenin üzerinde Mursi`nin resmine yer verilerek Mısır Cumhurbaşkanı`na rağmen heykelin inşasının tamamlanacağı mesajı veriliyor.

filistin haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir