• DOLAR 32.483
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2447.484
  • ...
VAN- Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Ramazan ayının girmesiyle fakir ve muhtaç ailelere olan yardımlarına hız verdi. Dernek, birinci dereceden fakir olduğu tespit edilen 50 aileye yardımda bulundu.
 
Ramazan ayının bereketiyle yardım çalışmalarının da bereketlenerek devam ettiğini dikkat çeken Rahmeteli Gıda Bankası yetkililerinden Yalçın Tay, "Rahmet Eli Gıda Bankası olarak kurulduğumuz günden beri zenginlerle fakirler arasında `rahmet eli` görevini görmeye çalıştık. Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle yardım çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda daha önce tespit ettiğimiz ve Ramazanın başında temel gıda malzemelerinden oluşan bir yardım paketi ile kırmızı et dağıttığımız ailelerimizden kalabalık ve kendi ekmeğini kendileri pişiren 50 ailemize 50 kg un yardımında da bulunduk." dedi.
 
Yardımda bulundukları ailelerin birinci dereceden fakir aileler olduğuna dikkat çeken Tay, bu ve benzer yardımlarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.
 
Ramazan ayına özel, Van Rahmeteli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği tarafından " Fakirlere Uzanan Bir Rahmet Eli de Siz Olun" sloganıyla başlatılan kampanyanın devam ettiğine dikkat çeken Tay, Ramazan ayı içerisinde bu kapsamda 2 bin aileye yardın ulaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. (Murat Dalgın-İLKHA)