• DOLAR 32.47
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2451.231
  • ...
Ceyhan`da Yaz Kur`an Kursları Coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Hafta içi her gün her yaştan öğrencinin katıldığı ve günde 3 saat eğitim verilen kurslarda, Kur`an-ı Kerim, ibadet, siyer ve ahlak gibi dini içerikli derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Ceyhan`da tüm cami ve Kur`an kurslarında düzenlenen Kur`an kursları yoğun ilgi görüyor. Kurslar vesilesiyle çocuklar dini bilgilerin yanı sıra hayatlarında büyük önem taşıyan konularda da bilgi sahibi oluyor.


Ceyhan Müftüsü Halil Şekerci, yeni açılan Mehmet Akif Ersoy Kız Kur`an Kursu ve Buğday Cami Kız Kur`an Kursu öğrencilerini ziyaret etti.

Kurslara beklentinin üzerinde bir katılım olduğunu ifade eden Şekerci, \"Geçen seneye göre bu sene Kur`an kurslarında güzel bir artış var ve öğrenciler her geçen gün daha fazla gelmeye başladı. Yaş sınırının kalkmasıyla kurslara ilgi arttı. Kursa devam eden öğrencilerden arzu edenler yüzme, masa tenisi, güreş, futbol, voleybol ve benzeri sportif etkinliklere de katılabiliyorlar. Çocuklarımızın hem kulağı hem de gözü aşina olsun diye gayret gösteriyoruz\" dedi.

3`er haftalık 3 dönem halinde kurs sistemi esasına göre ders verilen yaz Kur`an kursları 17 Ağustosta sona erecek. (Hakan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir