• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 23 Temmuz 2012 Pazartesi Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

TOROS GAZETESİ: Eşini Alamadı Kayınbabasının Canını Aldı
Tüyler ürpertici olay Kocavezir Mahallesi`nde meydana geldi. Şiddet uyguladığı eşi baba evine kaçınca çılgına dönen koca, iddiaya göre, kiralık katil tutarak, bitpazarında esnaflık yapan kayınbabası ve kayın biraderini vurdurdu. Kayınbaba kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayet masası ekipleri olaya karışan eski sabıkalı İbrahim S`yi suç aleti silah ile birlikte yakalarken. Azmettirici damat Şahin C ile kardeşi Ömer C`yi her yerde arıyor.

Alptekin: `Namazsız Geçen Günleri Yaşanmış Saymıyorum`
Kozan belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında, ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Yaşar Alptekin ` Namazla yeniden doğdum` konulu bir konferans verdi. Alptekin konuşmasında: \" Namazsız geçen günlerimi yaşanmış saymıyorum\" dedi

Çadırda Kur`an Eğitimi
Adana`nın Karataş İlçesine bağlı Konaklı Köyü İmamı Mehmet Çakan, tarlada çalışan ailelerin çocuklarına Kur`an öğretmek için kaldıkları çadırlarda eğitim veriyor.

BÖLGE GAZETESİ: Avukat, Odasında Ölü Bulundu
Kısa süre önce eşinden ayrılan ve bürosunu ev olarak kullanan Adana Barosu Avukatlarından Bahattin Yıldız`ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Sokak Sokak Gezip Eşini Arıyor
Adana` da yaşayan 28 yaşındaki Mehmet denen, bir hafta önce ortadan kaybolan 29 yaşındaki eşi Durdu Denen`i, sokak sokak gezerek arıyor.

Çocuklarını Göstermeyen Baldızını Bıçakladı
İddiaya göre Rıdvan Dalgıç, 2 çocuğunu da yanına alarak evi tek edip ablasına sığınan eşi ve çocuklarıyla görüşmek için baldızı Fatma Açmaz`ın evine gitti. Açmaz kız kardeşini dövdüğünü iddia ettiği eniştesi Dalgıç`a tepki göstererek çocuklarını göstermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Dalgıç üzerinde taşıdığı bıçakla baldızı Açmaz`ı çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay sonrası yakalanan Dalgıç gözaltına alındı. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir