• DOLAR 32.483
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2447.484
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 14 Mayıs Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Medya Gazetesi; `Bakan dur durak bilmiyor`
Batman Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Bakan Şimşek," Batman`ı ekonomik, sosyal ve kültürel alanda hak ettiği konuma taşımak için kolları sıvadık. Bu doğrultuda attığımız adımları gün be gün vatandaşım hissedecek. Hemşehrilerim için güzel olan her şeyi önce biz hayal edeceğiz ve ardından uygulamaya geçireceğiz" dedi.

`SP Seçim Aracına da Taşlı Saldırı`
Dün saat 11.00 sıralarında Saadet Partisi`nin seçim çalışmalarında kullandığı minibüs şehir merkezinde dolaştığı sırada Şafak Mahallesi`nde taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda aracın camı kırılırken, saldırının kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiği öğrenilemedi.

Doğuş Gazetesi; `Kuran-ı Kerim`i taşa işliyor`
Batman`lı taş oyma ustası Ahmet Menekşe, Kuran-ı Kerim`i taş levhalara yazıp bir müzede sergilemeyi hedefliyor.

Çiftçi: "Halkımız Huzura Susamış"
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Ahmet Çiftçi, bölge halkına dayatılan yaşam tarzının herkesimin özgürlüğünü kısıtladığını belirterek, "Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretimiz esnasında özellikle halkımızın huzur ve güven arzuladığına bir kez daha şahit olduk." dedi.

Mezopotamya Gazetesi; ` Bakan Şimşek Sason`da çilekçilerle beraberdi`
Sason İlçesine gelen Şimşek, yol üzerinde Yeniköy Köyü`nde çilek üreticileri ile görüşerek, bilgi aldı. Çilek üreticileri Şimşek`e çilek ikram etti.

`SP Seçim Aracına da Taşlı Saldırı`
Batman`da kimliği belirsiz kişilerce SP`nin seçim çalışmalarında kullandığı araca yapılan taşlı saldırıda aracın camı kırıldı.

Batman Postası Gazetesi; `Kuran-ı Kerim`i taşa işliyor`
Batmanlı taş oyma ustası Ahmet Menekşe, Kuran`ı Kerimi taş levhalara yazıp bir müzede sergilemeyi hedefliyor. Çalışmalarını evinin bahçesinde sürdürdüğünü ve yer sıkıntısı çektiğini belirten Menekşe, bu konuda yetkililere müracaat ettiğini ancak gerekli desteği bulamadığını belirtti.

Batman Gazetesi; `SP Seçim Aracına Taşlı Saldırı`
Kimliği belirsiz kişilerce SP`nin seçim çalışmalarında kullandığı araca taşlı saldırı düzenlendi. Dün saat 11.00 sıralarında Saadet Partisi`nin seçim çalışmalarında kullandığı minibüs şehir merkezinde dolaştığı sırada Şafak Mahallesi`nde taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda aracın camı kırılırken, saldırının kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiği öğrenilemedi.

`MÜSİAD Batman Şubesi`nden Ekonomi Paneli`
Batman Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından organize edilen, "Ekonomi" konulu panel düzenlendi.

Çağdaş Gazetesi; `OSB`ye doğalgaz geliyor`
Organize sanayi bölgesini Maliye Bakanı ile ziyaret eden Vali Ahmet Turhan, önümüzdeki hafta Batman`da doğalgaz çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Veysi Demir-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir