• DOLAR 32.557
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2458.321
  • ...
Türkiye`den 100 Kişi Aydan Arsa Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Türkiye`de 100`ün üzerinde kişi "Ay"dan arsa satın aldı. Her biri 4 dönüm olan arsalar toplandığında bu da Ay`da 400 dönüm arsa ediyor.

Türkiye`nin ilk kişiye özel uluslararası hediye markası olan Out of Turkey Gifts tarafından satışa sunulan bu arsaları, insanlar sevdiklerine hediye amaçlı alıyor. Ay`da 4 dönümlük arsa sahibi olmanın bedeli 99 lira olurken, Türkiye için her ay 100 adet satış kontenjanı ayrılıyor.

Satın alma ile birlikte, satın alan kişinin adı soyadı ve 4 dönümlük Ay`daki arsanın koordinatlarının yazılı olduğu arsanın tapusu, arsanın aydaki konumunu işaretli olarak gösteren "ay haritası", ayrıca ileride o araziden çıkabilecek değerli maden ve mineral haklarına sahip olduğunun bir belgesi gönderiliyor.

Ay`dan arsa alan ünlüler arasında Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Tom Cruise, Kim Bassinger ve 2 sene önce 5 milyon dolarlık aydan arsa alan ünlü Rus milyarder Roman Abramovich de bulunuyor.

Eski ABD başkanlarından George Bush da Ay`dan arsa alan kişiler arasında yer alıyor. Şu ana kadar dünyanın 172 ülkesinde 2.5 milyondan fazla kişi Ay`dan arsa satın aldı.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir