• DOLAR 32.475
  • EURO 34.719
  • ALTIN 2436.901
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 20 Temmuz 2012 Cuma Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

KENT GAZETESİ: Her Gün 3 Bin Kişiye İftar
Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında 4 ayrı noktada kurduğu iftar çadırlarında her gün 3 bin kişiye iftar sofrası kuracak. Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, söz konusu organizasyonla dar gelirli ailelere mütevazi bir katkı sunarken, kardeşliği pekiştiren iftar sofrası geleneğini sürdürmek istediklerini söyledi.

Kaptı Ama Kaçamadı
Adana Merkez Seyhan İlçesine bağlı Bey Mahalesi`nde, bir kadını darp ederek boynundaki zinciri alan kapkaççı, olaydan 2 dakika sonra Polis tarafından yakalandı.

Kozan`daki Orman Yangınını Jandarma Çözdü
Adana`nın Kozan İlçesi Dağlıca Köyü Dağılcak mevkiinde 15 Temmuz 2012 Pazar Günü 60 hektar ormanlık alanı kül eden yangına, pikniğe gele iki kardeşin attığı sigara izmaritinin yol açtığı ortaya çıktı.

ADANA 5 OCAK GAZETESİ: Küçükaydın MHP`ye Doğru Gidiyor
AK Parti`de 3. Dönemdir Milletvekili olan Ali Küçükaydın 3. Dönem sonunda kesinlikle hiçbir makama aday gösterilmeyeceğinin bizzat başbakanın açıklamasıyla kesinleşmesinin ardından yeni arayışlara doğru yelken açtığı ve MHP ile ciddi olarak temasta olduğuna dair konuşulan kulis bilgiler arsında.

Ayçiçeğine Peşin Ödeme
Çukobirlik 2012-2013 kampanya döneminde ortak üreticilerin kuruma getireceği ayçiçeğini peşin para ile alacak. Kurumda alımlarla ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Bal, \"Ortaklarımız gönül rahatlığıyla ürünlerini getirip teslim etsinler. Birliğimiz, alacağı ayçiçeği bedellerini peşin ödeyecek \" dedi.

Rafineriye Yargı Engeli
Adana 1. İdare Mahkemesi, Yumurtalık`taki Petro Kimya ve Rafineri Sanayi Entegre Tesisleri için yapılan Çevre Düzeni Planı değişikliğini, İl Çevre Planının Büyükşehir Meclisinde onaylanmadığı gerekçesiyle iptal etti. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Şahin Yeter, ülkenin bu kadar çok önemsediği bu büyük yatırımın, yasalar ve yönetmelikler dikkate alınmadan yapıldığını savundu. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir