Fırıncılardan Gıdada Hijyene Destek
Adana`da Fırıncılar Odası tarafından düzenlenen seminerde, fırınlarda çalışan üretim, dağıtım ve satış elamanları hijyen konusunda bilgilendirildi.
ADANA - Merkez İlçe Seyhan`da bulunan Esnaf ve Sanatkarlar odasında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan 25 Ocak 2012 tarihli protokol gereği; fırınlarda çalışan üretim, dağıtım ve satış elamanlarına yönelik `Gıda ve Hijyen Eğitim Semineri düzenlendi. Adana Tarım İl Müdürlüğü, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ve Adana Fırıncılar Odası işbirliğiyle düzenlenen seminere yaklaşık beş yüz fırıncı katıldı.
Seminer hakkında bilgilerine başvurduğumuz Adana Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Alptekin: \"İlk seminerimizi bugün yaptık. Katılım beklediğimizin çok üzerinde gerçekleşti. Fırıncı kardeşlerimizin gıdada hijyene bu kadar duyarlılık göstermesi bizi çok memnun etti. Tarım İl Müdürlüğü Yetkililerine ve Adana Fırıncılar Odasında görev yapan personellerimize çok teşekkür ediyoruz. Seminerlerimiz devam edecek\" dedi.
Seminere katılan katılımcılar salonun dar oluşundan ve yüksek sıcaklıktan dolayı sıkıntı çekerken, genel olarak semineri olumlu bulduklarını dile getirdiler. (Mustafa Çiçek - İLKHA)