• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Su Kesintisine Son Verilsin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman şehir merkezinde kavurucu yaz sıcaklığında su sıkıntısı yaşanıyor. Sıcaklıkların arttığı ve Ramazan ayının yaklaştığı bugünlerde 3 gündür suyun akmamasına karşı belediyenin hiçbir açıklama yapmaması vatandaşın tepkisine sebep oldu.

 

21. yüzyılda şehir merkezinde kuyulardan hala bidonla su çektiklerini söyleyen halk, yetkililerden bir an önce su kesintilerine bir son verilmesini istediler.

 

Su kesintileri ile ilgili konuşan Veysi Tekin, \"Ramazan Ayına giriyoruz korkumuz bu ayda da susuz bırakılmaktır. Bizler içecek su bulamıyoruz, yıllardır bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Dinamosu olanlar su temin ederek idare edebiliyorlar. Ancak bizim gibi dinamosu olmayanlar ise perişan oluyor. Belediye yetkililerine sesleniyoruz. Belediyenin suyunu kessinler bakalım idare edebilecekseniz bizler de sularımızın kesilmesine razı olacağız\" şeklinde tepki gösterdi.

 

Batman`ın dört bir tarafı tatlı sularla çevrili iken yaşanan bu mağduriyetlere bir anlam veremediğini belirten M.A, vatandaş olarak yaz kış yaşanan su kesintilerine mantıklı bir izahat yapmadıkları için yetkililerden şikayetçi oldu.

 

Su sıkıntısından rahatsız olduklarını dile getiren M.A, \"Eşlerimiz evde huzursuz oluyorlar ve haliyle bu huzursuzluk bizlere de yansıyor. Belediye yetkililerin halka samimi ve halka hizmet konusunda samimi olduklarına inancımız kalmamıştır. Batı illerine gittiğimizde tatlı su kaynaklarının bölgemizdeki kadar olmamasına rağmen böyle bir sorunun oralarda olmamasından dolayı Batman`da yaşıyor olmamızdan utanıyoruz\" dedi.

 

Şimdiden Ramazan`ı susuz nasıl geçireceklerinin endişesinde olan M.A., \"Vatandaş olarak hepimizin göz ile görülen bu belediye yöneticilerin ihmalkarlarına bir dur dememiz lazım artık\" şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar, M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir