• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 18 Temmuz 2012 Çarşamba Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

TOROS GAZETESİ: Ölümünde İhmal mi Var?
45 gün önce dünyaya gelen ve kusma şikayetiyle yaklaşık 1 aydır Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi gören Yalçın Bebek, dün hayatını kaybedince, ailesi ölümünde Hastane`nin ihmali olduğunu ileri sürerek savcılığa başvurdu.

Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktılar
Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, \"Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü\" felsefesiyle hareket ettiklerini belirterek, \"Sahipsiz sokak hayvanlarının her türlü sağlık, beslenme ve barınma ihtiyaçlarıyla ilgili göreve ilk seçildiğimiz günden bu yana büyük hassasiyet gösteriyoruz \" dedi.

Karpuza Gazete Koruması
Adana`nın Ceyhan ilçesinde çiftçiler, tarladaki karpuzu sıcak hava ve güneşten korumak için ilginç bir yöntem geliştirdi. Her bir karpuzu tarlada, gazete kağıdı ile saran üreticiler, böylelikle ürünün 15-20 gün daha tarlada kalmasını sağlayıp, zararını da en aza indirmeye çalışıyor.

ADANA 5 OCAK GAZETESİ: Engelsiz Yaşama Destek
Adana`da bir firmanın üstlendiği `Engelsiz Yaşamı Destekliyoruz` konulu toplantıda konuşan Büyükşehir Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, \"Birlikte oldukça aşamayacağımız engel yok\" ifadesini kullandı.

Yüreğir`de Hal Çalışmaları
Yüreğir`de yapılması planlanan yeni hal ilgili çalışmalar sürüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yeni hal yapılıncaya kadar eskisinin hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünivar ile hal esnafını kahvaltıda ağırladı.

Saatte 7 Kişi Gözaltına Alındı
Adana`da polis ve jandarma tarafından kent genelinde meydana gelen olaylar ile ilgili olarak geride bıraktığımız haziran ayında toplam 4 bin 869 kişi gözaltına alındı. Saatte yaklaşık 7 kişinin, çeşitli suçlar nedeniyle yakalanıp gözaltına alındığı kentte, en fazla işlenen suçlarda ilk sırayı kasten yaralama olayı aldı. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir