• DOLAR 32.583
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2455.792
  • ...
TPAO `da Kazananlar Belli Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü tarafından kura ile belirlenecek olan Özel Güvenlik personeli alımı için 476 aday mülakat başvurusunda bulundu.

 

Bölge Müdürlüğünce kurulan kontrol komisyonu tarafından 476 Özel Güvenlik adayı yaş, kilo, boy ve eğitim kriterlerine göre kontrolden geçirildi. Hafta sonu boyunca kontrol komisyonu tarafından yapılan yoğun çalışmalar neticesinde aday listesi belirlendi.

 

283 adayın katıldığı kuraya ilgi büyüktü. TPAO Kapalı Spor Salonunda Saat 16.30`da 4. Noter huzurunda ve Batman basını önünde yapılan şeffaf kura çekimi büyük bir titizlikle gerçekleştirildi.

 

Batman için 211 adayın katıldığı kura çekiminde toplam 58 Özel Güvenlik personeli kurayı kazandı. Bunun yanı sıra Diyarbakır bölgesi için güvenlikçi alımı için kuraya katılan 64 kişi arasından 17 kişi kurayı kazandı. Mardin`den ise 16 güvenlikçi adayının katıldığı kura çekiminde 8 özel güvenlikçi kurayı kazandı. Yedekler ve kazanamayanların ismi tek tek okundu.

 

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü 85 kişilik özel güvenlikçi alımı ile ilgili yaptığı açıklamada, \"Hafta boyunca tertip kontrol komisyonumuz titiz ve şeffaf bir şekilde çalıştılar. TPAO`da ilk defa böyle güzel bir kura çekimi oldu. Kazanan bütün adaylara kurum olarak başarılar diliyoruz. Kazanamayan sevgili Batmanlı hemşerilerimize de gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyoruz\" denildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir