• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Başından silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada başından vurulan Fatih İşçi, hayatını kaybetti.

Olay, Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, emlakçılık yapan Fatih İşçi (41), konuşmak için para anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduğu Metin Ç'nin yanına gitti. Burada İşçi ve Metin Ç. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Metin Ç., yanındaki tabanca ile İşçi'nin başına ateş etti. İşçi kanlar içinde yere yığılırken, Metin Ç. ise kaçtı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde İşçi'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede İşçi'nin üzerinde sahte olduğu düşünülen başka isimde bir kimlik buldu.

İşçi'nin cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Metin Ç. ise bir süre sonra emniyete gelerek teslim oldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir