• DOLAR 34.244
  • EURO 37.964
  • ALTIN 2927.328
  • ...
Erdoğan Facebook`a Bberbat Sayfa Dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu sırada AK Parti, Ankara`da düzenlenen bir yarışma kapsamında Facebook ve Twitter`dan gönderilen iletileri ödüllendirdi.

Erdoğan, partisince Balıkesir`deki Kuvayı Milliye Meydanı`nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun ÖSYM`ye gönderildiğini belirttiği elektronik postadan bahsederken konuyu Facebook`a getiren Erdoğan, "Şimdi Facebook`ta falan, yahu bunlar çirkin teknoloji. Bu Facebook filan, falan bu tür sayfalar bunlar çirkin, berbat. Herkes adına buralardan her türlü ahlaksızlık yapılabilir" diye konuştu.

Erdoğan böyle konuşurken AK Parti Genel Merkezi`nde ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, "Değişimin Farkındayız-AK Parti Hayatımızda Neyi Değiştirdi" isimli yarışmayla ilgili bir duyuru yaptı. Duyuruya göre yarışmacıların Facebook ve Twitter üzerinden gönderdiği iletilerin ödüllendirildiği bildirildi.

Yarışmada "Değişim; Tahrir Meydanı`nda milyonların `Erdoğan` diye bağırırken, BBC ve Aljazeera`nın canlı yayında dünyaya izletmesidir" iletisi ile Can Acun`un birinci, "TV programına katılan Batmanlı Çiftçinin, Maliye Bakanı`ndan hızlı internet istemesidir" iletisi ile Oğuz Dürrü`nün ikinci ve "Klasik siyasetçi söylemi olan `Gençler bu ülkenin geleceğidir` söylemi yerine, bugün gençlerin siyaset üretir olmasıdır değişim" iletisi ile Önder Benzeş`in olduğunu kaydetti. Facebook vasıtasıyla düzenlenen yarışmada derece alanlara AK Parti tarafından çeşitli ödüller verildi.
 

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir