• DOLAR 34.261
  • EURO 37.593
  • ALTIN 2917.58
  • ...
Yoksul Aileye Yardım Eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Adıyaman Fatih Mahallesi`nde oturan iki çocuklu Sabiha Yolcu, 2 yıl önce kocası tarafından terk edildi. Eşi ile resmi nikâhları olmadığı için çocuklarını okula gönderemediğini dile getiren Sabiha Hanım, ayrıca kendisinin de sara hastası olduğunu söyledi.

Herhangi bir gelirinin olmadığını dile getiren Sabiha Hanım, oturduğu evin kira olduğunu, kirayı ödemede çok zorlandığını ve çevrede ki hayırseverlerin verdiği yardımlar ile geçinmeye çalıştığını söylemişti.

Bu mağduriyetinin Çağrı TV ekranlarında çıkması üzerine harekete geçen Adıyaman Vahdet Der, Sabiha Hanım adına banka hesabı açtırdı. Adıyaman /Kâhta doğumlu Mehmet Yolcu (Xâle Ham) gurbetçi bulunduğu Almanya`dan bu aileye her ay düzenli bir şekilde yardım edeceği ve yine İzmir`de ikamet eden bir hayırsever ise bu muhtaç ailenin her ay düzenli bir şekilde kirasını üstlenebileceğini dernek yöneticilerine telefon ile ulaşarak bildirdi.

Şuan sıkıntıları büyük ölçüde giderilen aile, Vahdet Der ile Çağrı TV başta olmak üzere hayırseverlere teşekkür ettiklerini söyledi. (Cemil Özdaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir