• DOLAR 34.246
  • EURO 37.957
  • ALTIN 2927.21
  • ...
Adana`da İntihar Vakası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da eşiyle tartışan adam, eşinin evi terk etmesi üzerine intihar etti. Cesedi ise 3 gün sonra evine gelen annesi tarafından bulundu. Olay, Çukurova İlçesi`ne bağlı Toros Mahallesi 78155 sokak`ta meydana geldi.



İddiaya göre, geçen cuma günü eşi ile tartışan Eren P (49), eşinin evi terk etmesi üzerine bunalıma girdi. Bir mektup yazan Eren P, banyoda tüpü açarak intihar etti. Eren P`nin annesi Ş.P ise 2 gün üst üste oğlunun evine gitti, ancak kapıyı açan olması. 3. gün tekrar oğlunun evine giden anne Ş.P, şüphe üzerine çilingir çağırdı. Kapının açılmasıyla yayılan koku nedeniyle içeri giremeyen Ş.P, durumu acil servise ve emniyet yetkililerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Eren P` nin cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı`nın yaptığı incelemenin ardından Eren P` nin cenazesi Adli Tıp Kurumu`na kaldırıldı.


Bu arada Eren P`nin intihar etmeden önce bir mektup yazdığı, mektubunda kızına nasihatlerde bulunduğu öğrenildi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir