• DOLAR 34.237
  • EURO 37.94
  • ALTIN 2926.951
  • ...
Köprü Trafiğine Alternatif Yeni Deniz Seferi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Şehir Hatları A.Ş., köprü çalışmaları nedeniyle yoğunlaşan İstanbul trafiğine denizden çözüm bulmaya çalışıyor.

Karayolu trafiğine alternatifler çalışmalar yürüten Şehir Hatları, 9 Temmuz Pazartesi günü Kabataş`tan, Küçüksu ve Beykoz seferleri başlattı. Yeni seferler sabah ve akşam saatlerinde İstanbullular için boğaz geçişinde yeni bir alternatif oluşturmayı hedefliyor. Boğaz seferleriyle entegre edilerek düzenlenecek seferler, 9 Temmuz - 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve talebe bağlı olarak tarifeli hale getiriliyor. Kabataş - Küçüksu - Beykoz seferleri trafik yoğunluğunun üst seviyede yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde yapılacak.

Özellikle Kabataş, Ortaköy, Beşiktaş bölgesinde iş merkezlerinde çalışanlar için önemli bir alternatif geçiş sağlayacak seferler trafikte kalma sürelerini azaltmaya başladı. Beykoz-Paşabahçe-Kanlıca-A.Hisarı-Üsküdar boğaz hattına entegre edilen Kabataş - Küçüksu - Beykoz seferleri hafta içi her gün düzenlenecek.

Detaylı sefer tarifesine 444 1851 nolu çağrı merkezinden ve www.sehirhatlari.com.tr web adresinden ulaşılabiliyor.
Beykoz - Küçüksu-Kabataş Seferi

Sabah
07.30 Beykoz,
08.10 Küçüksu,
08.35 Kabataş,

Akşam
18.25 Kabataş,
18.50 Küçüksu,
19.35 Beykoz                  (Emrah Tel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir