• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Uyan, Ey Müslüman!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Uyan, Ey zulme boyun eğmiş, suskun ve sessiz kalmış Müslüman.. Bilirmisin, Zalimlere Dünyayı dar eden Halid bin Velidleri? Lanetlenmiş Amerika ve İsrail’e kafa tutan Cengaverleri? Bilirmisin, hergün işkence ve tecavüzlere maruz kalan Bacıları? Her gece ağrı ve sızıdan inim, inim inleyip, ağlayanları? Peki Bilirmisin, Evine Dönüp, Bebeğinin kundaktaki Paramparça cesedini gören Anneleri? Bilmiyormusun?

Gördünmü, sokak ortasında başına çuval geçirilip kaçırılan gençleri? Savaşta gözü önünde anne ve babasını kaybeden öksüzleri? Gördünmü, elleri, ayakları, gövdesi ve başı etrafa saçılmış cesetleri? Çıplak bir şekilde üst üste atılmış bedenleri? Gördünmü, Zalimin mermisine göğsünü siper etmiş mücahidleri? Görmedinmi?

Duydunmu, “Anam babam Sana feda olsun Ya Rasulallah” diyen Mü’minleri? Gece gündüz uçan savaş uçaklarının ve tankların seslerini? Duydunmu, Analarının kanlar içindeki bedenine sarılıp, “anne gitme” diyen yetimleri? Anne, babam ne zaman dönecek diye ağlayan Çocukları?” Duydunmu, Filistin, Irak, Çeçenistan ve daha nice İslam ülkelerinin Sokaklarında yankılanan feryatları? Duymadınmı?

Ey Müslüman, Dünyayı sonsuz sanma, gelip geçicidir. Ebediyet Ahirettedir. Evet, Eğer sen Bilmiyorsan, Görmüyorsan vede Duymuyorsan yazık sana. Ey İnsanoğlu, geç olmadan Uyan ve Gerçeklerle karşılaş!
M.Ata Güler / Diyarbakır / Yaş: 20
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir