• DOLAR 34.251
  • EURO 37.589
  • ALTIN 2929.237
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da yerel yayın yapan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

TOROS GAZETESİ: Büyükşehir, Çukurova Belediyeler Birliği`nden Ayrılıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Büyükşehir`in Çukurova Belediyeler Birliği`nden ayrılmasına yönelik öneriyi oy çokluğuyla kabul etti. Dün yapılan oturumda Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Çukurova Belediyeler Birliği`nin bir partinin belediyeler birliği gibi olduğunu belirterek, Aadana Büyükşehir Belediyesi`nin Çukurova Belediyeler Birliği` nden ayrılmasına yönelik öneri sundu. Arıkan`ın önerisi AK Prartili ve CHP` li meclis üyeleri tarafından oy çokluğuyla kabul edildi. MHP`li meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi.


Adana Yok Sayılıyor
CHP Adana Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, AKP iktidarının 10 yıldır Adana` yı her alanda cezalandırmayı sürdürdüğünü öne sürdü,yeni jurulan müdürlüklerin Adana yerine başka kentlere kurulmasını da buna somut örnek olarak gösterdi.
Bal Arıları Yolarını Şaşırdı
Adana` da yollarını şaşıran bal arıları sanayi bölgesini bastı. Arılar bir süre havada gezdikten sonra, bir bakkalın dondurma dolabının şemsiyesine oğul yaptı.

 

ADANA GÜNAYDIN GAZETESİ: Ahmet` ime Söz Vermiştim Ağlamayacağım
Tunceli` de PKK`lı teröristlerin döşediği mayına basarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki Piyade Komando Uzman Çavuş Ahmet Dağlı, memleketi Osmaniye` de gözyaşları arasında toprağa verildi. Baba Mustafa Dağlı` nın `` Ahmet` ime söz vermiştim, ağlamayacağım`` diyerek oğlunun tabutuna sarılması herkesi duygulandırdı

``iyileşir`` Diye Ölümünü Beklediler
Adana` da yılbaşı gecesi eğlenirken koluna eroin enjekte ettikleri arkadaşları 20 yaşındaki Sarper Doğan` ın ölümüne neden oldukları iddia edilen 1`i tutuklu 4 kişi yargılanmaya başladı. 4 sanığın, koluna eroin enjekte ettikleri Sarper`i fenalaşması üzerine hastanenin önüne kadar götürdükleri ancak korkudan `iyileşir` diye yarım saat arabanın içinde beklettikleri ortaya çıktı. Acılı baba 53 yaşındaki Saffet Doğan, `` Beklemeyip hastaneye götürselerdi belki oğlum yaşıyor olacaktı`` (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir