• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Halı Yıkama Fabrikaları Yoğun Talebi Karşılayamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana`da halı yıkama fabrikaları yoğun talebi karşılamakta güçlükler çekiyor. Vatandaşlar son 4- 5 yıldır Adana`da halı yıkama fabrikalarının hızla çoğaldığını, kendilerinin de halılarını bu yıkama fabrikalarında yıkattıklarını söylediler.

Önceleri halılarını kendi imkânlarıyla yıkadığını söyleyen bir vatandaş, \"Halılarımı kendi başıma yıkadığımda çok zorlanıyordum, yıkaması, taşıması yetmiyormuş gibi sonrasında ise fazla su ile temas etmekten hastalandığım oluyordu. Gelen su faturası ve deterjan masrafına baktığımızda, fabrikaya ödediğimiz fiyatla neredeyse aynı olduğunu görünce son 3 yıldır halılarımı yıkama fabrikasına veriyorum ve tertemiz bir şekilde teslim alıyorum\" dedi

Halı Yıkama Fabrikası sahibi Mehmet Şaşkın ise \"Halı yıkama sektörüne bu yıl girdim. Daha iyi hizmet verebilmek için bütün makinelerimi sıfır olarak temin ettim ve 2 işçiyle işe başladım. Doğrusu bu kadar yoğun ilgi beklemiyordum, Temmuz ayına girdiğimiz bu günlerde Eylül ayına kadar yıkayabileceğimiz halı stokumuz oluşmuş vaziyette\" diye konuştu. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir