• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
`Gençler Kötü Alışkanlıklardan Sporla Korunabilir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu başkanlığında İl Özel İdaresi`nin Güngören`de yaptığı yatırımlarını, Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman ve Güngören İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte inceledi.

SPORU ÇOCUKLARIMIZA SEVDİRMELİYİZ
Güngören Hükümet Konağı`nı gezerek inceleme gezisi başlayan Vali Mutlu, Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu`nu makamında ziyaret etti. Kısa süren ziyaret sonunda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kaymakamlık anı defterini imzaladı. Ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğü`nün yeni yapılacak Spor Kompleksi`nin yeri incelemesinde bulunarak şunları ifade etti: \"Her ilçeye spor kompleksi yapılıyor. Ama bu yeterli değil, ilçelerde spor tesislerini artırmamız gerekiyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve daha güçlü, çevik ve zinde olabilmeleri için el birliği ile çocuklarımıza sporu sevdirmeliyiz. Mahallelerde spor gönülleri bulmalı ve bu gönüllülerin sayısnı arttırmalıyız\" dedi.

Vali Mutlu, Güngören Spor Kulübü 2. Başkanı Bülent Parlakkılıç`tan gençlerin spora olan ilgileri ile ilgili kısa süre sohbet etti ve sporun para kazandıran bir alan değil insanı rahatlatan ve zinde tutan bir faaliyet olduğunu, bu konu hakkında hem gençlerimizi hem de ailelerinin bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Mutlu incelediği yatırımlar hakkında bilgi aldı ve çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.( Şükrü Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir