• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Havalar Nasıl Olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara`nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu`nun kuzey ve batısı ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Ardahan, Kars, Ağrı ve Erzurum çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ`DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Ardahan, Kars, Ağrı ve Erzurum çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, dolu, yıldırım, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

MARMARA: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik ile İstanbul`un Anadolu yakasının kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri ile Hatay çevreleri parçalı yer yer çok bulutlu, Isparta çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU:
Parçalı, kuzey ve batısı çok bulutlu, Malatya, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir