• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Uyuşturucu Operasyonunda: 12 Gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Liderliğini Şevket T. ve eşi Lale T.nin yürüttüğü çeteye yönelik sürdürülen takip sırasında polis, alıcı kılığında zanlılarla pazarlık yaparak şebekenin faaliyetlerini ortaya çıkardı. Teknik ve fiziki takibin ardından dün sabah erken saatlerde operasyon için düğmeye basıldı.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`nün desteğiyle Gültepe Telsizler Mahallesi`nde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon anı polis kamerasıyla da saniye saniye kaydedildi. Şebeke üyeleri uyudukları sırada bir anda polisin içeri girmesi sonucu neye uğradıklarını şaşırdı. Operasyonlarda çete lideri Şevket T. ve eşi Lale T. ile çete üyesi 10 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, MKE yapımı fişekler, paket halinde satışa hazır esrar maddesi, satışa hazır bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde, uyuşturucu haplar, kenevir tohumları, uyuşturucu madde sarmada kullanılan sigara kağıtları, kaçak sigara, hassas terazi, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 370 TL para ele geçirildi.

Çete lideri Lale T. ve çete üyesi Aşkın T.`nin uyuşturucu madde bulundurmak suçundan arandıkları, diğer şüphelilerin de poliste kayıtları olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 3`ü serbest bırakılırken, çete liderleri Şevket T. ve eşi Lale T. ile bir çocuğun da aralarında bulunduğu 9 kişi adliyeye sevk edildi.

İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir