• DOLAR 32.574
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2460.99
  • ...
Akrep Dördüncü Kez Hastanelik Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Dördüncü kez akrep tarafından sokulan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Huzur Mahallesi 513 Sokak no: 11 de ikamet eden Mahfuz Yılmaz, adeta abone olduğunu ve her sene akrep tarafından sokulduğunu söyleyerek, yetkilileri ilaçlama konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Akrepler tarafından bu dördüncü kez sokulduğunu ve kendi evlerinde dahi rahat edemediğini söyleyen Yılmaz, \"Mahallenin ilaçlanması lazım. Mağduruz, doğru dürüst evimizde yatamıyoruz. Her zaman çekinerek yatıyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz.\" ifadelerini kullandı.

Son 4 yıldır akrep sokmasıyla karşılaşan Mahfuz Yılmaz, akrep sokma olayını şöyle anlattı: \"Ben damdaydım uzanmak istediğimde bir acı hissetim. Bir şey görmeyince akrep olmadığına kanaat getirdim. Aradan bir saat geçtikten sonra baktım ara sıra sancılar olunca hastaneye geldim. Hastanede akrep sokması olduğunu söylediler\"

Mahallede sürekli ilaçlama yapılmasını isteyen Yılmaz, \"İlaçlama sürekli olsa daha çok seviniriz. Aralıklar olunca akrepler tekrar çıkıyorlar sürekli olsa daha iyi olur. Mesela ayda iki defa üç defa olsa belki bir önlem almış gibi olurlar.\" dedi.

Yılmaz son olarak,\"Bunaltıcı sıcaklarla birlikte akrepler ortalıkta cirit atıyor Yaz mevsiminde mahallede hemen hemen her hafta 3-4 akrep sokma vakası yaşanıyor. Belediye yetkililerinden ilaçlama yapmasını istiyoruz\" şeklinde çağrıda bulundu. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir