• DOLAR 34.277
  • EURO 37.295
  • ALTIN 3006.48
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan bazı gazetelerden önce çıkan başlıklar…

 

VAN OLAY: Yüz Yeni Yuva Kuruluyor Yüzler Gülüyor
Van valiliği ve Konya Mihr Vakfının aracılığıyla depremzede yüz çift van şehir stadında yapılacak olan toplu nikâhla evlendirilecek.
Susa Şehitleri Anıldı
26 Haziran 1992 tarihinde Diyarbakır`ın Silvan ilçesine bağlı Susa köyünde, PKK tarafından gerçekleştirilen katliamın 20. yıl dönümünde binlerce kişi, camide katledilen Müslümanları ve Susa Şehitliği`nde medfun 33 kişi kişiyi andı.
Van`da Yıkılan Okulun Temeli Hüseyin Çelik`in Katılımıyla Atıldı
Van Merkez`de depremden sonra yıkılan İnönü İlköğretim okulunun temel atma töreni Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik`in katılımıyla gerçekleşti.

 

VAN POSTASI: Van Kedileri Podyuma Çıktı
Van Valiliği ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nce (YYÜ) düzenlenen``Van Kedisi Güzellik Yarışması``na katılan kediler, podyumda hem güzelliklerini hem de hünerlerini sergiledi.
Van Belediyesi`ne Ziyaretler Devam Ediyor
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Sebze ve Meyve Hal Komisyoncuları Derneği yönetim kurulu üyeleri, eski Belediye Başkanı Bekir Kaya`nın tutuklanması ve ardından görevinden uzaklaştırılması nedeniyle yerine seçilen Belediye Başkan Vekili Sabri Abi`yi ziyaret ettiler.

 

BÖLGE GAZETESİ: DSİ`deki Afet Konutları Niçin Teslim Edilmiyor?
Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü tarafından kendi personelleri için yapılan afet konutlarının, bitmesine rağmen hala sahiplerine teslim edilmediği belirtiliyor.

 

GAZETEVAN: Dağlıcada Çatışmada Ölen PKK`li Toprağa Verildi
Hakkari`nin Yüksekova ilçesinde 8 askerin şehit edilmesinin ardından çıkan çatışmada ölü ele geçirilen PKK`lı Aysel Dik`in cenazesi, memleketi Van`ın Başkale ilçesine bağlı Bilgeç köyünde toprağa verildi.

DOĞU ANADOLU: Sağlık Anlayışı Bu mu?
Van`da meydana gelen depremlerden sonra sağlık çalışanlarına ayrılan ve çoğunluğu şu an boş olan konteynırların fuhuş yuvası ve tinercilerin mekanı haline geldiğini ileri süren vatandaşlar, bir an önce tedbir alınmasını istedi.
Tek Arzusu Kaynarca`yı Görmek
Van`da yıllardır kas erimesi hastalığıyla mücadele eden Hüseyin Kadir Deymez`in tek isteği, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca`yı bir kez görebilmek.

 

VAN SESİ: Harcamada Van Farkı
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD) 2012 yılı Ocak-Mayıs dönemi kamu harcamaları İl Performansları Araştırma sonuçları açıklandı.
Katarakt Ameliyatları Fako Yöntemi İle Artık Daha Kolay
Lokman Hekim Hastanesi Göz Doktoru Dr. M. Fatih Karağ, Fako yöntemiyle katarakt ameliyatlarının artık daha kolay olacağını belirterek, ameliyattan hemen sonra görmenin bulanıklaştığını ancak ertesi gün önemli ölçüde netleşme görülebileceğini söyledi.

 

VAN HABER: Van`daki Konteynırların Hali İçler Acısı
Van`da meydana gelen depremlerden sonra sağlık çalışanlarına ayrılan ve çoğunluğu şu an boş olan konteynırların fuhuş yuvası ve tinercilerin mekanı haline geldiğini ileri süren vatandaşlar, bir an önce tedbir alınmasını istedi.

 

MERKÜR HABER: Saray Adliyesi Kapatma Kararı Durduruldu
HSYK tarafından kapatma kararı alınan Van`ın Saray İlçe Adliyesi, Ak Parti Saray İlçe Başkanı M. Şerif Çevik`in girişimleri sonucu, milletvekillerinin de devreye girmesiyle yapılan çalışmalarla durduruldu. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir