• DOLAR 34.234
  • EURO 37.307
  • ALTIN 2993.963
  • ...
`An şeriat, An Şeriat`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van Erciş yolu kalecik taraflarında kullanılmayan bir binanın üzerine yazılan "An Şeriat-An Şeriat, Tek Yol İslam, Allah`u Ekber" gibi yazılar araç sürücülerinin dikkatinden kaçmıyor.
 
Kimler tarafından yazıldığı bilinmeyen bu yazılara halk herhangi bir itirazda bulunmazken, işi gereği Van-Erciş yolunu hemen hemen her gün kullanan Muhammed Ali Küçüktepe adlı otobüs şoförü, duvarlara yazılan İslami içerikli yazılardan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.
 
Küçüktepe, gayri ahlaki ve İslam karşıtı yazıların yerine bu gibi yazıların olmasını tercih ettiğini söyleyerek, "Bu gibi İslami yazıların birçok yere yazılması isterim. Duvar yazılarında din düşmanlarının isimleri ve İslam karşıtı ideolojilerin adları olacağına İslami içerikli yazıların olması daha iyidir" dedi.
 
Bazı İslam ülkelerinde özellikle Filistin`de bunun adeta bir sanata dönüştürüldüğünü kaydeden Küçüktepe, "Filistin`de bazı duvarlarda İslami içerikli yazıların yanında bazı İslami şahsiyetlerin de resimleri çiziliyor. Gönül ister ki, bizim de duvarlarımız ayetlerle, İslami sözlerle ve şehitlerin resimleriyle süslensin" diyerek içindeki arzuyu dile getirdi.
(Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir