• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut-Der Kermes Gelirini Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman`da muhtaçların umudu olan Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut-Der Gıda Bankası 13 Haziranda yapmış olduğu kermes raporunu açıkladı.
Umut Der`den yapılan açıklamada, "Derneğimize yardım almak için müracaat eden fakir ve muhtaçlara maddi destek sağlanması amacıyla 13 Haziran 2012 Çarşamba günü saat:11.00`de Pınarbaşı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Öğretmen Evi Karşısındaki otoparkta açılışı yapılan kermes 4 gün süreyle halkın yoğun ilgisi ile gerçekleşti" denildi.
 
15.780.00 TL Gelir Elde Edildi
Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut-Der Gıda Bankası sorumlu yönetim kurul üyelerinden Masum Ayyıldız, kermesin Nisan ayında yapılmasını planladıklarını ancak yoğun programlardan dolayı Haziran ayına ertelediklerini belirterek, "5 gün süreyle yapmayı planladığımız kermesimizi aşırı sıcaklıktan dolayı 4 gün ile sınırlandırdık. Sıcak havaya rağmen halkın katılımı vardı. Kermeste yiyecek, tatlı çeşitleri, içecek, giysi, kitap, süs ve hediyelik eşyalar, çocuklar için oyuncaklar ve el emeği göz nuru el işleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bu malzemelerden 15.780.00 TL Gelir elde edilmiştir" açıklamasında bulundu.
 
Ayyıldız, kermesten elde edilen gelirin Umut Der`e yardım almak için müracaat eden fakir ve muhtaçlara maddi destek sağlanması amacıyla bu mübarek üç aylarda dağıtılacağını belirterek, "Haziran ayının sıcağında bu hayırlı hizmette bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen halkımızdan, değerli STK`ların yönetim kurulu üye ve gönüllerinden Allah (cc) razı olsun" ifadelerini kullandı. (Veysi Demir - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir