• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Belediyesi: `Doğalgaza Abone Olun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Altyapı çalışmaları süren ve bu yıl bazı mahallelerde kullanımına başlanacak olan doğalgaz aboneliği işlemlerine başlandığını hatırlatan Belediye Başkanvekili Serhat Temel, çevre kirliliğinin azaltılmasında etkili olacak doğalgaz kullanımının önemine dikkat çekerek, vatandaşlara abone olma çağrısı yaptı.
 
Batman`ın çevre kirliliğini önemli ölçüde ortadan kaldıracak olan doğalgaz hattı projesinde sona yaklaşılıyor. Altyapı çalışmaları süren ve bu yıl bazı mahallelerde kullanımına başlanacak olan doğalgaz aboneliği işlemlerine başlandı.
 
Gültepe ve Belde mahallelerinde ana ve branşman hatları çekilen binalara gaz verileceği ve önümüzdeki kış mevsiminde doğalgazın kullanılabileceğini belirten Belediye başkanvekili Serhat Temel, "SİBADAŞ (Siirt Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş) yetkilerinin verdiği bilgeye göre bu sene kış aylarında doğalgaz kullanılabilecek. Çevre kirliliğinin azaltılmasında etkili olacak doğalgazın kullanımı için vatandaşları abone olmaya çağırıyorum" dedi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir