• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
DUA`ya Çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bizim dua kaynağımız  yetimlerin hamisi  Annemiz Meryem Özdemir in   yüksek tansiyondan dolayı beyninde oluşan damar tıkanıklığı sonucu bilinci tamamen kapalı olup, 20.06.2012 tarihinden beri  Diyarbakır’da yoğun bakımda yatmaktadır.

Tıbbın aciz kaldığı  ve tüm maddi imkanların iflas ettiği  bu durum karşısında  sadece Şafi olan Yüce Rabbimizden umutlu ve umutvarız.

Bu nedenle genelde tüm Müslümanların duasına ihtiyacımız olduğu gibi, özellikle  asrımızdaki  zayıf bırakılmışların, mahrumların, Yüce Rabbinin rızası için Yetim bırakılmışların, dul kalmışların, evlat acısı çekmişlerin, evlat hasreti çekmiş ve çekenlerin, zindan yatmışların ,sürgün edilmişlerin yani Allah rızası için bedel ödemişlerin duasına çok ama çok ihtiyacımız vardır. Bu çilekeşlerin, dualarını esirgemeyeceklerinden emin olarak, yüce sahiplerinden ve şafi ismini vesile kılarak dua ediyor ve dua istiyoruz.

Selam ve dua ile  

Doğruhaber Gazetesi Sahibi Ahmet ÖZDEMİR

 Biz de Doğruhaber çalışanları olarak, Meryem annemize acil şifalar diler, başta Hacı Ahmet ağabey olmak üzere annemizin bu rahatsızlığından dolayı tüm aile fertlerine sabırlar dileriz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir