• DOLAR 32.529
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2453.245
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Yapılan son değerlendirmelere göre; Ankara`nın kuzey çevreleri, Kastamonu, Kocaeli, Karabük, Sinop, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis, Iğdır ve Van çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kütahya, Eskişehir`in kuzey çevreleri, Bolu, Çankırı ve Çorum, akşam saatlerinden itibaren Samsun ve Amasya, gece saatlerinden itibaren Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri`nin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Sinop ile Kastamonu`nun doğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :
RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Sinop ile Kastamonu`nun doğu çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, taşkın v.b.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.



Bölgelere göre hava

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Kocaeli çevreleri kısa süreli ve lokal sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, kuzeyi zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara`nın kuzey çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Çankırı ile Eskişehir`in kuzey çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Bolu çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun ile zamanla Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU:
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bitlis, Van) yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bazı illerde beklenen hava:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. 5-21

İstanbul: parçalı bulutlu 9-17

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 11-24

Adana: Az bulutlu ve açık 11-25

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 9-24

Batman: Parçalı bulutlu 7-24

Urfa: Az bulutlu ve açık 14-27

Gaziantep: Az bulutlu ve açık 10-24

Van: Parçalı ve çok bulutlu 3-16

Hakkari: çok bulutlu 3-18
İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir