• DOLAR 32.47
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2451.231
  • ...
Vuslat Çocuk Kulübü`nden Yılsonu Müsameresi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Vuslat Çocuk Kulübü, geleneksel yılsonu çocuk müsameresi Ümraniye Cemil Meriç Kültür Merkezi`nde düzenledi. Programın sunumu Halil Tuzan tarafından gerçekleştirildi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan, Vuslat Çocuk Kulübü Müdürü, Nusret Naçaroğlu: \"İnsanların en hayırlısı Kur`an öğrenen ve öğretendir`` Hadis-i Şerifi`ni hatırlatarak Kuran-ı Kerim`in eğitimine vurgu yaptı.

Naçaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: \"Bir davanın yürümesi için, bir fikrin devam etmesi için gerekli olan sermaye olsa olsa herhalde yeni bir nesil yetiştirmek olurdu.

Kuran`a Hizmet Vakfı bünyesinde Kuran ve Sünnet ışığında çalışmalarını sürdüren Vuslat Çocuk Kulübü, çocuklarımız geleceğimiz ve yarına atılan imzamızdır. Muvahhit bir topluma sahip olmanın yolu, muvahhit çocuklar yetiştirmekten geçtiğini unutmamak gerekiyor. Bu konuda, gönül rahatlığıyla çocuklarınızı önce Allah`a sonra ise Vuslat Çocuk Kulübü`ne emanet edebilirsiniz.

Vuslat Çocuk Kulübü`nün gayesi ise şu şekilde açıklandı:

1- Allah bilinci

2- Peygamber şuuru

3- Kur`an bilgisi

4- Din sevgisinin tohumunu çocuklarımızın kalbine atmak.

Katılımın yoğun olduğu program daha sonra çocukların oluşturduğu gruplar tarafından icra edilen çeşitli şiir okuma, ezgi okuma, sinevizyon gösterisi, mehteran takımı ve tiyatro gösterileri ile son buldu. (Ziya Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir