• DOLAR 32.492
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.011
  • ...

BİNGÖL-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesi, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) işbirliğiyle Teknik Destek Programı kapsamında `Yeni Türk Ticaret Kanunu` hakkında 3 günlük eğitim programı düzenleyecek.

 

19-20-21 Haziran 2012 tarihlerinde 09.00-12.00 ve 14.00-16.30 saatleri arasında Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu`nda Algı Danışmanlık Eğitim Uzmanı Av. Atakan Yıldız tarafından 3 gün boyunca verilecek olan `Yeni Türk Ticaret Kanunu` eğitimine şirket yöneticileri, şirket muhasebe personelleri, muhasebeci ve mali müşavirler katılacak.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu: \"13.01.2011 tarihli TBMM genel kurulunda kabul edilen ve kademeli şekilde 01.07.2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girmeye başlayacak olan `Yeni Türk Ticaret Kanunu` ticari hayatı adeta yeniden inşa edecek birçok yeniliği beraberinde getirmektedir.

 

Tüm sanayici ve işadamlarımızı, şirket yöneticilerini, Muhasebeci ve Mali Müşavirleri çok yakından ilgilendiren `Yeni Türk Ticaret Kanunu`, Anonim ve Limited şirketler için birçok değişiklikleri içeriyor. Bu nedenle bizler de Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği olarak Yeni Türk Ticaret Kanunu`nun içeriğinin ve getirdiği yeni düzenlemelerin ilgili kişilere aktarılması ve işadamlarımızın daha doğru ve etkin bir ticaret hayatı sürdürmesi için böyle bir organizasyon düzenledik. Yeni Türk Ticaret Kanunu`nun getirdiği değişikliklere vakıf olan herkesin bu programa mutlak surette katılmalarını tavsiye ediyoruz\" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)