• DOLAR 32.488
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2441.481
  • ...
Üzülmeyiz Gevşemeyiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zulmün olduğu yerde Adalet, Adaletin olduğu yerde zulüm olmaz. Ülkeyi yakıp yıkanlar dışarı, inancı uğruna örtünen kızının eğitim hakkını isteyen anne 2 yıl 10 ay ile içeri. Toplumun ifsadını isteyen ve bu yolda barlar, diskotekler, fuhuş evleri, bataklıkhaneler işleten ve bunu devlet kontrolünde yapanlara açılım, toplumun ıslahı için çalışan ve bu uğurda her türlü fedakarlığı yapan Mustazaf der’e kapatım.

Bundan önce de İslami çalışmalarından dolayı Elazığ İhya der üyelerine 150 yıl hapis cezası verilmişti. Ondan kısa bir süre sonra Adıyaman Vahdet der, Kahta Mustazaf der üye ve gönüllülerine toplam 50 yıl ceza istenmişti. Yargı bir araç gibi, eline direksiyonu alan aracı Müslümanların üzerine sürüyor. Tabi trafik polisi yok, kırmızı ışık yok, bir canavar gibi ilerliyor.

Bu ülkede neden Müslümanların kaderi hep böyle oluyor. Parti binasına saldıran kişileri bulmak için elinden geleni yapanlar, İslami derneklere saldıran hatta üyelerini katledenleri bulmak için neden bir adım bile atmadılar? Haberal için yasa çıkaranlar neden Müslümanlar için bir yasa çıkarmadılar? Peki soruyorum size haksız/hukuksuz bir şekilde cezaevlerine atılan bu insanların ailelerini neden 35 saat süren yollara mahkum ettiler?

Tabi onlar da haklı, toplumda fitne/fesadı yaymaya çalışanlar, bizi gülle karşılamazlar herhalde. Menfi hayat sürdüren insanlar bize kucak açmazlar herhalde.

Üzülmeyiz, gevşemeyiz; Çünkü iman etmişiz. Bütün bu olanların bir imtihan olduğunu biliyoruz ve Rabbim bize bu imtihanı başarılı bir şekilde geçmeyi nasip eylesin. (Amin)

Musab Yolcu / Adıyaman / Yaş: 21

Sevgili Gençler!

Yazınızdaki alıntı cümleleri, adınızı, soyadınızı, yazıyı nerden gönderdiğinizi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Özellikle son zamanlarda yaşın belirtilmediği çok fazla yazı aldık. Tekrar hatırlatalım, yaşın belirtilmediği yazılar kesinlikle değerlendirmeye alınmamaktadır. Ayrıca sayfamızda yayınlayamadığımız yazılarınız gönderilme sırasına göre www.dogruhaber.com.tr internet adresinde yayınlanmaktadır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir