• DOLAR 32.582
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2460.76
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 19 Haziran 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Balık Derili Çocuklar Tedavi İçin Yardım Bekliyor`
Doğuştan yakalandıkları İktiyozis Vulgaris hastalığı sebebiyle acı çeken 3 yaşındaki Yasin ile 8 yaşındaki abisi Osman Bulut, maddi imkânsızlıktan dolayı tedavi olamıyorlar. Bulut ailesi, hayırseverlerden yardım bekliyor.


`Kamyonun Altında Kalarak Feci Şekilde Can Verdi`
Batmanda yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaş seyir halindeki kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Eczacılar Adliye`de`
Batman Bölge Devlet Hastanesi`nde ortaya çıkartılan rapor skandalının ardından eczanelere yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

`Esnafın Toz İsyanı`
Yaklaşık 4 yıldır sokaklarının bozuk olmasından dolayı toz dumanı içerisinde kalan esnaf, yetkililere seslenerek \"toz yüzünden işyerimizi açamaz duruma geldik, sokakları biran önce asfaltlayın\" dediler.

Batman Medya Gazetesi; `Bir Kıvılcım Yetti!`
Beşiri`ye bağlı Örmegöze Köyü yakınlarında bulunan ekili alanda çıkan yangın, 2 saatte 500 dönümlük mercimek ve buğday ekili alanı kül etti.

`Kürt Sorununun Arkasında Siyonistler Var`
İlk kez geldiği Batman`da Saadet Partisi İl teşkilatınca düzenlenen `Halkla Kucaklaşma` konferansına katılan eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan`ın oğlu Muhammed Fatih Erbakan, sevgi gösterileriyle karşılaştı.


Batman Gazetesi; `Acılı Babadan, DSİ`ye Siyah Çelenk`
Devlet Su İşlerinin (DSİ) Batman`da açtığı sulama kanalında oğlu boğularak ölen Recep Sasonlu, DSİ Batman 103. Şube Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

`Balık Derili Çocuklar, Yardım Bekliyor`
Doğuştan yakalandıkları \"İktiyozis Vulgaris\" (Balık derisi hastalığı) hastalığı nedeniyle acı çeken 3 yaşındaki Yasin ile 8 yaşındaki abisi Osman Bulut, maddi imkânsızlıktan dolayı tedavi olamıyorlar.

Batman Postası; `Tır Otomobili Biçti`
Batman Diyarbakır karayolunda meydana gelen trafik kazasında TIR karşı yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.


`Reçete Operasyonu Sanıkları Adliye`de`
Batman Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerince önceki gün gerçekleştirilen reçete operasyonu ile gözaltına alınan 19 kişi adliyeye sevk edildi.

Batman Pusula Gazetesi; `Balık Derili Çocuklar Tedavi İçin Yardım Bekliyor` Doğuştan yakalandıkları İktiyozis Vulgaris hastalığı sebebiyle acı çeken 3 yaşındaki Yasin ile 8 yaşındaki abisi Osman Bulut, maddi imkânsızlıktan dolayı tedavi olamıyorlar. Bulut ailesi, hayırseverlerden yardım bekliyor.

`Sakız Ağacı Yetiştirilecek`
Batman`da yetişebilecek durumda olan örnekleri laboratuarlarda çoğalttıklarını belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A.Selam Uluçam bilim adamlarının yörenin coğrafi şartları ve toprak yapısını göz önünde tutularak bu yörede yetişebilecek ünik eserler üzerinde çalışmalar yapıp, Batman coğrafyasında yetiştirilecek bir Batman Fıstığı üretileceklerini söyledi.

Batman Barış Gazetesi; `Devletin Parasına Yazık!`
Yaklaşık 6 Milyon TL`ye mal olan ve Batman`ın en büyük ilköğretim okullarından biri olan Yeni Mahalle İlköğretim Okulundaki çatlaklıklar, vatandaşların tepkisini çekti.

`Yanlış Rapor Düzeltildi`
Batmanda Sol bacağını kaybeden ve raporda sağ bacak yazılan ve yüzde 24 özürlü raporu verilen hastanın raporu düzeltildi. Ve özürlü yüzdeliği 55 olarak düzeltildi.

Batman Umut Gazetesi; `Eczacılar Adliyede`
Batman Bölge Devlet Hastanesi`nde ortaya çıkarılan rapor skandalının ardından eczanelere yönelik operasyonlarda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi.

`Erbakan Batman`daydı`
Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, `Halkla Kucaklaşma` Konferansına katılmak üzere Batman`da geldi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Oğlunu DSİ Önünde Andı`
Batman da 2009 yılında açılan sulama kanalında oğlu boğularak ölen Recep Sasonlu, DSİ Batman 103. Şube Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Yeni Hal Sitesine İlk Kazma!`
Yeni otogar ile yeni çevre yolu yakınındaki 55 dönümlük alana yapılacak 68 işyeri kapasiteli `yeni sebze-meyve hal`i alanına kazma vuran komisyoncular, iki kurban kesti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir