• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Rehber-Der`den Kandil Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı`da faaliyette bulunan Rehber Der, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesajı yayımladı. Mesajda esaret ve zulüm altında olan Müslümanların kandilleri kutlanarak Miraç Kandilinin İslam Ümmetinin kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulunuldu.

 

Mesajda \"Miraç`ta Resulullah`ın en yüksek mertebeye çıktığı gibi Muhammed (S.A.V.)`in ümmetinin de böyle bir günün hatırına zilletten kurtulup aziz olmalarını Rabbimizden temenni ederiz.\" denildi.

 

Miraç Kandilinin önemine değinilen mesajda şu ifadelere yer verildi: \"Malumunuz üzere Miraç`ta dinin direği olan namaz Ümmet-i Muhammed`e hediye olarak gönderilmişti. Evet, namaz insanları yüceltmek için en yüksekten inip üzerimize farz kılınmıştır.

 

Müslüman kardeşlerimize tavsiyemiz birin bin olduğu böyle bir geceyi vakitlerini boşa geçirerek zayi etmemeleridir. Mümkün mertebe ve güçleri yettiğince bu geceyi kullukla, taatle ve dua ile geçirmelerini tavsiye ediyoruz. Bu vesileyle ümmetin kurtuluşu ve gafletten uyanışı için bu geceyi fırsat bilip Rahman olana yalvarıp, yakarmalarını istiyoruz.

 

İnşaallah bu vesileyle hem gecelerini bereketlendirmiş olurlar hem de ümmetin selameti ve maslahatı için çaba göstermiş olurlar. Ve biz de bu vesileyle Ümmet-i Muhammed`in miraç kandillerini tebrik ediyor ve ümmetin vahdetini diliyoruz.\" (M.Emin MAĞLAY - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir