• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Mübarek Ay Nisan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hatırlıyorum da eskiden biz ne beklerdik, nisan ayında ağaçlar yeşillenirdi, çiçekler açardı, hayvanlar sevinirdi nisan ayında. Her yer mis gibi kokar, ağaçları aşılardık kadınlar ev temizliğine girerdi çocuklar oynamak için top alırdı öyle geçerdi ama şimdi nisan ayı bir başka. Nisan ayı alemlere rahmet olan Fahri alem i ağırlıyor herşey bir başka kokuyor herşey bir başka görünüyor nisan ayında İstasyon Meydanları bir başka doluyor meydanlar doluyor kimse bir yere ayrılamıyor çünkü kutlu doğum ayındayız çünkü; alemlere rahmet olan Muhammed (s.a.s) in gelişini kutluyoruz. Artık Nisan ayı kutlu doğum aydır.
 

Ahmet Dayan / Mardin (Derik) – Yaş: 19

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

 

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir