• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Kandil Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Mustazaflar Cemiyeti, Miraç Kandili nedeni ile kutlama mesajı yayımladı. Genel Başkan Abdurrahman Cens adına yayımlanan mesajda, Peygamber Efendimiz (sav)`in Allah-u Teâlâ`nın yüce arşına misafir olduğu bu gecenin tüm İslam âlemine hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulunuldu.


Açıklamanın devamında, \"Rabbimizden diliyoruz ki; Aziz Peygamberini katına çıkarıp onurlandırdığı gibi Dünya Müslümanlarını da aziz kılsın. İslam ümmetine tek vücut olmayı, zulme karşı tek saf durabilmeyi, İslam ve Kur`an hizmetinde olmayı nasip eylesin\" denildi.


Bu mübarek gecenin hürmetine Allah-u Teâlâ`nın İslam coğrafyasındaki bütün Müslümanları azad etmesini dileyen Cens şunları söyledi; \"Bu gece tüm Müslümanları duaya çağırıyoruz. Özellikle Suriye, Filistin, Irak, Keşmir ve Afganistan için dua etmeye çağırıyoruz. Başta değerli hemşerilerimizi ve tüm Müslümanları; Müslüman kanının su gibi aktığı bu beldelerde perişan halde kalmış kardeşlerimizin, anaların, bacıların ve çocukların zalimlerin şerrinden ve fitnesinden bir an önce kurtulmaları için Allah-u Teâlâ`nın katına ısrarla duacı olmaya çağırıyoruz. Miracın, Dünya Müslümanlarının özgürlüğüne, bencilliklerinden kurtulmalarına, İslami uyanışa ve ümmetin vahdetine vesile olması dileğiyle tüm kardeşlerimizin Miraç kandilini tebrik ediyoruz.\" (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir