• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
HAS Parti`den Antep Belediyesine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Has Parti Gaziantep İl Başkanı Semih Simitçi, yayınladığı basın bildirisinde AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey`in, Gaziantep`i yap boz tahtasına çevirerek halkın parasını heba etiğini öne sürerek, Başkan Güzelbey`i Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a şikayet etti.

 

Bildirisinin başında Başbakana seslenen Simitçi, "Milletin önüne getirip koyduğunuz `Bu benim adayım, bunu seçin` dediğiniz beceriksiz Belediye Başkanlarınız milletin ensesinde boza pişirmeye ve milletin paralarını heba etmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

 

Başbakanı belediye başkanlarının kulaklarını çekmeye davet eden Simitçi; "Bu Belediye Başkanlarınızın kulağını çekin. Özellikle Asım Güzel beyin. Gaziantep`in çehresini değiştirmekle övünen Sayın Güzelbey! Acaba 3. sınıf kaliteden oluşan bu işlerden dolayı milletin paralarını nasıl heba ettiğinizi çıkıp millete anlatır mısınız?" diye sordu.

 

Belediye Başkanı Güzelbey`e seslenen Simitçi, Gaziantep`i Yapboz tahtasına çevirdiğini belirterek; "İşte en yakın ve en basit örneği üniversite kavşağı. Aylarca milleti o berbat kavşak uygulaması ile perişan ettiniz. Bu millet size nasıl rahmet okudu acaba biliyor musunuz? Üniversite Kavşağını daha kaç ay önce yaptınız? Şimdi yaptığınızı yıkıp yenisini yapacak ve bu millete "Bakın nasıl size hizmet ediyoruz" diyeceksiniz. Tabi içinde kaç kuruşunuz var? Millete çektirdiğiniz işkencenin farkında mısınız? Siz Antep`teki üç beş zengini daha zengin etmekle meşgul iken bu müsrifliği önlemek aklınıza bile gelmiyordur" ifadelerini kullandı.

 

Simitçi son olarak; "Sayın Güzelbey! Sizi Başbakana şikâyet ediyorum. Çünkü bu halk size değil Tayyip Erdoğan`a oy verdi." dedi. (Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir