• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...

BATMAN - Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Batman Valiliğine bağlı İş-Kur öncülüğünde tekstil alanında yürütülen Mesleki Gençler Ordusu Projesi kapsamında Batman`da tekstil alanında bir eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

 

Yürütülen bu eğitim çalışmalarına katılan 160 kursiyer, Tekstilkent`te düzenlenen törenle sertifikalarını Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Batman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hadi Boğadır ve Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ubeyd Akyıldız`ın elinden aldı. Karataşoğlu, bölgede sosyal aktivitelere ağırlık verdiklerini, yüzlerce gencimizin bu sayede aş-iş imkanı bulduğunu ve projelerle topluma yararlı bireylerin yetiştirilmesine devam edileceğini ifade etti.

 

Batman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hadi Boğadır ise, proje sayesinde 80 garson ve 80 tekstil elemanı yetiştirildiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

Karataşoğlu, heyecanlı oldukları gözlenen kursiyerleri tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. (Halid Coşkun - İLKHA)