• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
Arap Federasyonu Esir Futbolcuya Destek Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vaid Derneği bugün (13 Haziran Çarşamba) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi`ne ulaşan bildiride, "Bu esir futbolcu için futbolcu arkadaşları mutlaka bir şeyler yapmalı" ifadesine yer verildi.

Filistinli esir futbolcu Mahmud Es-Sersek`e verilen desteğin sözden fiile geçmesi gerektiğine işaret eden Vaid Derneği, Siyonist işgal rejiminin esirlere yönelik ihlallerinin de deşifre edilmesini istedi.

Arap futbol federasyonlarını Filistinli esir futbolcuyla dayanışma amacıyla futbol müsabakalarını bir hafta süreyle askıya almaya davet eden Vaid Derneği, Es-Sersek`in sağlık durumunun kötü olduğunu ve hayati tehlikesi bulunduğunu söyledi.

Vaid Derneği, Siyonist cezaevi idaresiyle esir Es-Sersek arasında yapılan anlaşma gereği açlık grevindeki esirin süt içmeye başladığını ve bunun açlık grevine son verdiği anlamına gelmediğini belirterek, 72 saat içinde işgal yönetiminin Filistinli esirin serbest bırakılacağı günü ilan etmemesi halinde Es-Sersek`in süt içmeyi yeniden bırakacağını açıkladı.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir