• DOLAR 32.444
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2445.013
  • ...
Umut Der Kermes Düzenliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Umut Der Gıda Bankası fakir ve muhtaçlar yararına kermes düzenliyor. Kermes, 13-16 Haziran tarihlerinde Yaşam Hastanesi önündeki boş alanda yapılacak.

 

Kermesle ilgili basını bilgilendirme ve davet amaçlı ziyaretler kapsamında İLKHA\'yı ziyaret eden Umut Der Gıda Bankası Genel Başkan Yardımcı M.Salih Altuğ ve Sayman Ramazan Doğu, basını ve halkı kermese davet ettiler.

 

Kermeste yardım severlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı ve kek çeşitleri ile hediyelik eşya, giyim ve kitap çeşitlerinin satılacağın belirten Umut Der yetkilileri, kermesin üç çadır şeklinde kurulacağını belirterek, çadırlardan birinde erkekler için yemek servisi yapılacağı birinde bayanlar için yemek servisinin yapılacağı diğer bir çadırda ise hediyelik eşyaların satılacağını belirtiler.

 

Fakir ve muhtaç aileler yararına yapılacak kermesin Çarşamba günü başlayıp Cumartesi günü sona ereceğini ve kermesin 10.00-24.00 saatleri arasına açık kalacağını belirten Umut Der yetkilileri, \"Bugüne kadar yaptığımız etkinliklerde Batman halkı bizi yalnız bırakmadı yine yalnız bırakmayacağını umuyoruz\" dediler. (Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir