• DOLAR 34.228
  • EURO 37.94
  • ALTIN 2914.776
  • ...
`Suriye`de Yaşananların Arkasında ABD ve İsrail Var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya Merkez Meramda Cuma sonrası Şerafettin camisinin önünde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanı Yusuf Güney yaptı.
 
Bunların Arkasındakiler İsrail ve Amerika`dır
Amerika ve İsrail`in Ortadoğu`da Müslümanları istemediğini söyleyen Güney; "İsrail ve Esad yönetimi işbirliği içerisindedir. Müslüman bildiğimiz ülkeler bunlara göz yummaktadır. Birleşmiş milletlerin asıl amacı İhvan-ı Muslimin`in yok edilmesidir. Bunu İsrail`in destekleriyle Esad`a yaptıranlar oradaki Müslümanların öldürülmesine sebep olmaktalar" dedi.
 
Kuran`ın bir nizam olduğunu belirten Güney, "Bugün Müslümanların düştüğü bu hal bu nizamı terk etmelerinden kaynaklanmaktadır. Bu nizamı bozmaya çalışan, Müslümanlar arasında nifak tohumları eken ABD`nin, İsrail`in, Allah belasını versin. Bizim isteğimiz Avrupa Birliği değil İslam birliği olmasından yanadır" şeklinde konuştu.
 
Hamas ve İhvanı Müslimin`i Destekliyoruz
Hamas`ı ve İhvanı Müslimin`i desteklediklerini belirterek Müslümanlara seslenen Güney, "Bırak partiyi, bırak liderini bırak cemaatini sen de haykır Kuran`ını İslam için yeryüzünde Müslümanların kanının akmaması için kafir Amerika ve İsrail`e Birleşmiş Milletler`e uşak olmamak için sen de haykır" dedi. (M. Ata Doğu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir